Gratis verzending vanaf €100 in NL en €150 in BE | Bestellingen binnen 24 uur verwerkt

BBQ vrienden en partners

Met heel veel plezier maak ik onderdeel uit van de Nederlandse BBQ community online en deel daar mijn passie voor BBQ, net als vele anderen. Sommige accounts geven zoveel BBQ inspiratie met originele recepten en de beste tips & tricks. Hieronder deel ik welke accounts mijn BBQ-hart sneller laten kloppen.

Fikken en Bikken

Mijn grote BBQ-vriend en held Martijn. Samen met zijn vriendin Isabelle maken ze de aller gaafst gerechten en foto's waarmee ze de BBQ-wereld bestormen. Op de website van Fikken en Bikken deelt Martijn recepten, maar check vooral zijn Instagram, want daar zie je al die prachtige foto's.

Recepten Ninja

Onze Tim, a.k.a. Recepten Ninja, is een geweldige en veelzijdige BBQ'er. Hij draait zijn hand niet om voor vega en vegan gerechten, en als je ziet wat voor Japanse en Koreaanse gerechten hij maakt, dan wil je direct aan de slag. Recepten Ninja laat jou zien hoe je je BBQ skills naar een hoger niveau kan tillen.

The BBQ DJ

Jeremy is één van de eerste BBQ'ers waar ik direct contact mee kreeg via Instagram en hij woont ook nog in de buurt! The BBQ DJ geeft regelmatig super leuke BBQ workshop waar hij mensen de basis leert van het BBQ'en op een kamado en hoe ze meer uit hun BBQ kunnen halen.

De BBQ Grillmeister

Dit is Roy, hij is in mijn ogen dé BBQ vis-specialist! Op BBQ Grillmeister deelt hij recepten voor de BBQ en pizza, maar ook tips & tricks over de basistechnieken van het BBQ'en.

Chef's BBQ Table

Deze man kan workshops geven zoals niemand anders. Zijn ervaring als professionele chef maken dat zijn recepten op zijn website altijd lukken en super lekker zijn. Hij maakt de meest verassende gerechten die je echt eens moet proberen.