Gratis verzending vanaf €100 in NL en €150 in BE | Bestellingen binnen 24 uur verwerkt

Collectie: Smokey Olive Wood

5 producten
  • Amandel rookmot - Smokey Olive wood - 300ml
    Amandel rookmot Smokey Olive wood 300ml
    Verkoper
    Smokey Olive Wood
    Normale prijs
    €4,90
    Aanbiedingsprijs
    €4,90
    Normale prijs
    Eenheidsprijs
    per 
    Uitverkocht
  • Citroen rookmot - Smokey Olive wood - 300ml
    Citroen rookhout rookmot
    Verkoper
    Smokey Olive Wood
    Normale prijs
    €4,90
    Aanbiedingsprijs
    €4,90
    Normale prijs
    Eenheidsprijs
    per 
    Uitverkocht
  • Fire spices - Smokey Olive wood - 300ml
    Fire spices vuurkruiden Smokey Olive wood
    Verkoper
    Smokey Olive Wood
    Normale prijs
    €8,90
    Aanbiedingsprijs
    €8,90
    Normale prijs
    Eenheidsprijs
    per 
    Uitverkocht
  • Rooksnippers Olijf - 500ml
    Rookhout snipper olijvenhout
    Verkoper
    Smokey Olive Wood
    Normale prijs
    €4,90
    Aanbiedingsprijs
    €4,90
    Normale prijs
    Eenheidsprijs
    per 
    Uitverkocht
  • Rookmot Olijf - Smokey Olive Wood - 300ml
    Olijven rookmot Smokey olive wood
    Verkoper
    Smokey Olive Wood
    Normale prijs
    €4,90
    Aanbiedingsprijs
    €4,90
    Normale prijs
    Eenheidsprijs
    per 
    Uitverkocht

Ben je benieuwd naar een bijzondere smaak rookhout? Probeer dan een de rookhout snippers en rookmot van Smokey Olive wood. Deze kleine verpakkingen van zo'n 300 gram bevatten genoeg rookhout voor 2-4 kortere rooksessies.

Smokey Olive Wood rookhout

 Dit rookhout merk heeft zich laten inspireren door de Spaanse visserij in Malaga. Het wortelhout van de overgebleven olijvenoogs wordt gebruikt voor het grillen van sardines. Hiermee is het een prachtige bestemming voor wat anders een restproduct zou zijn.

Amandel, Olijf en Citroen rookhout

De smaken amandel, olijf en citroen rookhout zijn goed te combineren met lichtere vlees en vissoorten. Zo is de amandel bijzonder lekker in combinatie met kip. Deze vleessoorten zijn sneller klaar en daarom heb je ook niet zoveel nodig. Toch krijgt je gerecht een heerlijke rooksmaak.