Gratis verzending vanaf €100 in NL en €150 in BE | Bestellingen binnen 24 uur verwerkt

5 BBQ Cadeau pakket voor échte BBQ liefhebbers

Zoek je een leuk BBQ cadeau pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vind inspiratie voor een leuk BBQ cadeau met deze 5 cadeau tips voor echte BBQ liefhebbers.

Wist je dat de helft van de Nederlanders 5x per jaar barbecued? en 40% nog vaker dan dat? Dat maakt de kans dat jouw BBQ cadeau pakket in goede aarde valt wel erg groot! En dit zal alleen maar meer worden, want BBQ is populairder dan ooit!

1. BBQ cadeau pakket

Op BRUUT Cooking vind je originele en met zorg ingepakte BBQ cadeaus voor mannen en vrouwen. Dit zijn leuk verpakte BBQ geschenken en BBQ giftsets voor de échte BBQ liefhebber. Alle pakketten worde leuk ingepakt als geschenk zodat je het alleen maar hoeft te geven.

Pulled pork cadeau pakket

Voor pulled pork heb je behoorlijk wat spullen nodig, daarom vind je in dit pakket alles wat je nodig hebt voor de lekkerste pulled pork van de BBQ. Koop zelf een hele procureur en je kunt meteen aan de slag. Een echt BBQ cadeau voor mannen.

In het pakket zit een heerlijke pulled pork rub en de Original BBQ saus van Saus.Guru. Daarbij natuurlijk een marinade injector voor de meest juicy PP en meat claws om het vlees mee te 'pullen'. Er zit ook een doosje rook chunks bij en een handige lekbak in maat large. De inhoud van dit pakket is voldoende om zeker 2 a 3 keer pulled pork mee te maken.

Het pulled pork pakket kost €45,95

Pulled pork BBQ cadeau pakket

BBQ spareribs cadeau pakket

Met dit handige spareribs cadeau pakket heb je werkelijk alles wat je nodig hebt om de lekkerste BBQ ribs te maken. Elke BBQ'er heeft spareribs wel op zijn lijstje staan en dat is niet zo gek want naast dat ze heerlijk zijn, zijn ribs ook nog eens heel erg leuk om te bereiden door de verschillende fasen. In dit kadopakket vind je:

Dit complete Spareribs cadeau pakket is extra voordelig en kost €29,95

BBQ spareribs cadeau pakket

Beercan Chicken cadeau pakket

In dit leuke BBQ geschenk zit onder andere een keramische chicken sitter. Dit is een soort trechter waar je een hele kip op kunt plaatsen. De sitter vul je met bier, cola of een ander vocht. Zo maak je dus Beercan chicken, want het originele recept houd in de kip op een blikje bier zet. Het nadeel daarvan is dat je kip te zwaar is en dus heel makkelijk omvalt.

Naast de sitter krijg je 2 top rubs. Mijn favoriet, de Goosebumps van The Rub Club en (Beercan) chickenrub van Grill & Smoke by Paul. Het snackmandje is niet alleen leuk, maar ook handig voor het serveren van chicken wings of andere lekkere BBQ snacks.

Het Beercan chicken pakket kost €33,50

BBQ Beercan chicken cadeau pakket

Hamburger cadeau pakket 

Een hamburger maken lijkt zo makken, maar er komt nog heel wat bij kijken. Om zelf de lekkerste BBQ burger te maken, is dit pakket ideaal. Alles wat je nodig hebt om "from scratch" burgers te bouwen.

In dit pakket vind je een burger press, zodat je je eigen burgers kunt maken. Meng je gehakt van bijvoorbeeld picanha met de Hamburger rub van Grill & Smoke by paul. Dan krijg je ook nog een grote burger spatel zodat je de burgers makkelijk kunt flippen. De Bigger than Mac saus van Saus.Guru is perfect voor vrijwel elke burger en met het snackmandje kun je je zelfgemaakte burgers leuk serveren.

Dit hamburger cadeau pakket kost €35

Hamburger cadeau pakket

2. BBQ rub pakket

De meeste BBQ'ers zijn gek op dry rubs. Deze kruidenmixen gebruiken we voor om onze gerechten smaak te geven en daarin is veel keuze. Daarom heb ik een pakketjes samengesteld met 3 verschillende rubs. In elk rub pakket zit een rub voor rundvlees, kip en varken zodat de BBQ liefhebber met allemaal nieuwe dingen aan de slag kan.

Dit BBQ rub pakket kost €25

BBQ rub pakket

3. Leren 4-pack voor bier en sauzen

Zoek je een leuk cadeau voor mannen die van BBQ en/of bier houden? Dan is deze BBQ 4-pack geniaal! Gemaakt van buffelleer, en dat maakt deze beer carrier lekker stevig en robuust. Behalve bierflesjes, passen de flessen BBQ saus van Saus.Guru ook perfect in deze 4-pack. Maar denk ook aan bestek, olijfolie en peper zout voor op tafel.

Leren 4-pack | Dutchmade Leather: €45,- (exclusief sauzen)

4. Borrelplank

 Borrelplanken en snijplanken heeft een BBQ'er nooit genoeg. Een goede olijvenhouten plank is leuk voor tapas, hapjes, maar ook gaaf om je BBQ-gerechten leuk op uit te serveren. Want als je uren bezig bent, verdienen je BBQ kunsten het om gezien te worden. Deze planken gaan super lang mee, als je ze goed verzorgd.

De borrelplank is er in klein (€49.95) en groot (€74,95) formaat

5. Cadeaubon

Wil je de keuze liever aan de BBQer zelf over laten? Dan is een BBQ cadeaubon natuurlijk perfect. Je ontvangt de origineel ingepakte cadeaubon per post. Op de bon staat een code die het bedrag vertegenwoordigd dat jij hebt gekozen (€25, €50, €75, €100). Daarmee kan de gelukkige zelf shoppen op BRUUT Cooking.nl. Het bedrag wordt d.m.v. de code direct verrekend bij de check out.

 Heb je iets gevonden om te geven? Super, ik pak het graag mooi voor je in als standaard service. Zoek je net iets anders, stuur dan via WhatsApp een berichtje en laat weten wat je zoekt. Dan kan ik het pakket personaliseren en stuur ik je een betaalverzoekje. Snel en makkelijk geregeld!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd